Siiistiii. =D
Toinen neitokainen ajeli radalle, jossa oli pien alkuhöpötys, sja sitten V tyrkkäs auton avaimen, tai siis sen palikan mulle, ja eikun menoks. Ekalla kierroksella piti vaan kokeilla kääntyilemällä onko rata liukas, ja kuinka se auto siinä käyttäytyy. Seuraavalla kierroksella, uudestaan sama homma, ainoo vaan että Vee kiskas käsijarrusta ja niinhän se auto sitten läks lapasesta ja pyörähti lähes 360 ympäri. Ja mitä tekee tämä neiti, kädet veks ratista, jalat pois polkimilta ja silleen. Hemmetin Ville, ois voinu varottaa et kiskasees iit käsijarrusta, no ei se mitään, taas uudestaan. Tälläkertaa piti pitää vaan auto suorassa, no joo, ei nyt ihan, eka kerral auto oli nokka tulosuuntaan.
Sitten vaihdettiin ajelemaan ympyrää, siinä auton suoristelut onnistu jo paremmin vaikka Vee kovasti yritti saada auton pois hallinnasta. Sitten ympyrää toiseen suuntaan, joka muutes oli yllättäen hankalampaa, mutta eipä lähteny auto lapasesta siinäkään. Sen jälkeen auto alkoikin jo pysymään hallinnassa ja rattikin kääntyilemään oikeeseen suuntaan, elikkäs sinne minne auton peräkin läks liukuilemaan. Siinä aina radan alkuun mennessä, oli matkalla keiloja joita piti pujotella, eka kerralla menin iiiiihan hitaasti ja seuraavalla ekrralla vähän kovempaa ja taas kovempaa ja lopulta Vee taas roikku kauhukahvassa ja sano että koht alkaa jo pelottaa =) Iteppähän käski menee kovempaa.

Aika meni ihan liiiian nopeesti ja mä oisin voinu vielä toisenkin tunnin liukastella siinä radalla, mutta ei. Piti hypätä takapenkille istuskelemaan jotta se toinenkin neitokainen pääsi liukastelemaan. Ihan epää, se toinen pääs siihen ympyrään monta kertaa enemmän, mäki oisin tahtonu ku siin oli kivaa =)

Eipä siinä ketään, se toinen liukasteli oman tunnin ja sitten taas kuskin vaihto ja minä ajelin takasin koululle. Tällä kertaa ajokin sujui jo suht hyvin, mitä nyt taas parissa kohassa olin menossa naapurikaistalle/pientareen puolelle.

Enää on kaks ajoa tän vuoden puolella ja sitten 4.1 ois inssi, ja inssiä ennen ajellaan onneks puoltoista tuntia, jotta tulee 3 viikon tauon jälkeen taas auto tutuksi. kääk. Ihan salee sössin se inssin, mutta ei sitä kannata vielä murehtia, se tulee sitten joskus kuukauden päästä.

Seuraava ajo siis ens viikon keskiviikkona.