Ei tauti vaan bändi.
klamydia01.jpg

Bändi jota on tullut kuunneltua jostain yläasteelta asti. Ekaakertaa päästiin kyseisen bändin keikalle vaikka aikaisemminkin on monesti puhuttu että mennään joskus katsomaan.
Olihan se taas yksi kokemus muiden joukkoon lisää.
Tuttujakin siellä näkyi. Ihminen jonka olen tuntenut jostain 5-6 vuotiaasta asti ja jonka kanssa on peruskoulu käyty samalla luokalla ja vielä samasta ammattikoulussakin valmistuttu.
Keikka oli loppuunmyyty, joten olisi luullut että ravintolassa tiskillä on enemmän kuin kolme työntekijää. Roni sai odotella juomia suunnilleen puoltoista tuntia, mutta ei tuo mitään olihan minulla juttuseurana tuo vanhatuttu, jonka mies myöskin odotteli juomiaan yli tunnin siellä tiskillä, joten ei tarvinu yksin venailla sitä aikaa siellä lavan reunassa.
Tokihan se piti sinne eturiviin taas änkeä, tai oikeestaan sivulla me oltiin, siinä ei ollu ihan sellasta menoa kun siinä lavan edessä mutta onnistuipa joku älypää kaataa kaljatuopin niin että lähes kaikki kaljat oli mun housuilla mutta eipä tuo menoa haitannut.

Kuvat ei oo mitään hääppösiä, savukone ja suoraan kameraan paistavat valot vähän vaikeutti tuota kuvamista, eikä kohteetkaan oikein pysyny paikalla =P
klamydia02.jpg

klamydia03.jpg