Mikä hemmetti noita piskejä riivaa?
Nyt Usvan juoksujen aikana on tytöillä ollu vähän erimielisyyksiä ja Usva on rähähdelly Sanille. Usvalla on myös tapana vahtia mua, että Sanilla ei ole mitään asiaa mun lähelle jos Usva on lähistöllä. Tuohan on toki kielletty, ja pyydänkin aina Sanin tulemaan luokseni vaikka Usva murmuttelisikin vieressä. Sani on hirmu alistuvainen yleensä, luovuttaa lelut Usvalle ja muuta joten Sani ei ainakaan aiheuta näitä mitenkään tarkotuksella vaan mielummin poistuu tilanteesta.

Äsken kuitenkin tytöt oli molemmat olkkarissa, en tiä mitä kävi koska itse olin toisessa huoneessa, mutta kamala rähinä alkoi. Tytöt ottivat yhteen, ensimmäisen kerran. Lopettivat toki samantien kun niille karjasin ja pienen puhuttelun pidin. Nyt molemmat on eri huoneissa ihan omasta tahdostaan, jätin ne tonne toiselle puolelle ja tulin takas koneelle niin Usva hipsi perässä tänne ja Sani jäi tuonne toiselle puolelle.

Mun oli tarkotus lähteä tästä kohtapuolin kaupoille, mutta nyt vähän mietityttöö että mitä jos ne ottaa yhteen täällä kun en ole tappelua lopettamassa?