Alku meni jälleen sähläämiseksi, ja auton sammutteluksi, mutta kun ruvettiin taskuparkkeja harjottelemaan niin alkoi taas sujumaan. Ajeltiin sinne missä inssikin on ja siellä Vee stoppas auton sopivaan kohtaan ja käski parkkeeraa auton siihe kahen välii. Ekan Vee neuvoi alusta loppuun mitä missäkin vaiheessa pitää tehdä, mutta sitten seuraavan jouduin tekemään iiiiihan itse, Vee ei avustannu ollenkaan, ei ees vastannu ku kyselin. Oli vaan hiljaa ja muka tutki jotain batterytölkkiä, mokoma. No kyllähän se auto siihen kahen muun väliin meni, enkä ees kolhinu niitä muita autoja. Sitten takas kohti koulua. Matka takasin koululle sujui huomattavasti paremmin.
Vielä koulun viereisellä parkkiksella kulmaperuutellen johki ihan väärään ruutuun, ja taaskin Vee vaan tutkiskeli jotain eikä enää avustellu mua, vaikken ihan varma aina ollu että missä se auto menee. No osasinhan minä, en vaan oikein luota itteeni. Ja sitten vielä siitä väärästä ruudusta autokoulun ruutuun ja eka kertaa sain pistää auton parkkiin ihan nokka edellä eikä aina peruutellen.

Vee vaan sanoi että kunhan keskityn niin kyllä se sujuu, ja loppu sujuikin hyvin, ainoastaan kevytliikenne unohtuu aina välillä katella. No huomenna uudestaan ja jos vaikka yrittäs sitte keskittyä alusta loppuun ja olla sähläämättä.