Se ois sitten viikko harjoittelua takana. Tämä ensimmäinen viikko on mennyt hienosti, kehuja on tullut ja olemme saaneet tehdä paljon hommia. Edellinen harjoitteluhan meikäläisellä oli sitä että jouduin siivoomaan ja suojaamaan suurimman osan harjottelusta ja maalaamaan pääsin vasta 3 viimisenä päivänä, ja silloinkin rappukäytävän kaidetta.
Nyt ollaan pohjamaalailtu karmeja, keikuttu 7 metrin korkusilla telineillä ja tehty siellä hommia. Kittailua hiontaa ja lisää maalia.
kolmonen.jpg
Tänään päästiin leikkaamaan lasia ja kiinnittämään niitä laseja ikkunapokiin. Oli kiva kokeilla tuotakin hommaa, voipi olla että päästään vielä uudestaan harjotteleman tuota. Toivottavasti. Kiva oppia uusia mukavia juttuja.
4 ekaa päivää meni tosi nopeesti kokoajan jotain tehden mutta tänään on ollu tosi väsy, ei ois huvittanu tehä yhtään mitään eikä me juur mitään saatukkaan aikaseksi, paitsi silloin kun niitä ikkunoita lasiteltiin.

Seikkaillessa pitkin museota löysimme kasan linnun luita. Ullakollahan asustelee iso kasa puluja, elikkäs varmaankin pulun luita ne sitten on.
luut.jpg

Tänään käytiin ruokiksella mäkkärissä, siinä eläinmuseolta lähdettäessä meni yläpuolella iso lintuparvi. Edellä joku haukka tai muu vastaava petolintu ja perässä iso lauma variksia tai muita. Muut siis jahtasivat sitä edellä menevää isoa lintua. Osotin kaverille sormella että kato, ja samalla hetkellä se iso lens päin ikkunaa ja tippui monta kerrosta, mätkähtäen sitten jonkun katoksen päälle. Siitä se ei sinä aikana ainakaan noussut mitä me siinä katselimme. Kamala tömähdys kuulu kun se kopsahti siihen ikkunaan ja sitten se putos.
Vähänkö tuntui pahalta kun pitkästä aikaa näkee jonkun "hienomman" linnun ja sitten sille käy noin. Mua jäi ihan kamalasti vaivaamaan että kuoliko se vai jäikö se kitumaan sinne katoksen pääle vai mitä sille kävi. Vieläkin tuntuu pahalle. Lintu parka.