Koulussa pääsi tänään aloittelemaan viime perjantaina saatua asiakastyötä, elikkäs tuommoista vanhaa radiota.
radio.jpg

Tarkoituksena olisi uusia tuo päällinen, siis vanhat lakat pois, petsiä ja uus lakka pintaan. Myös muu radio kaipaa pientä meikkailua, mutta tuskin joudun muualta kokonaan vanhoja lakkoja poistelemaan. Nappullat pitäisi myös hieman uudistella, eli jotain kullan väristä maalia niihin pitäisi keksiä.
Viime kerralla ehdinkin jo repiä tuosta päältä nuo kamalat kukkatarrat irti, kivat jäljet niistä jäi.
vaihe1.jpg

Tänään siis pääsin aloittelemaan poistaen vanhan lakan siklillä. Helppo homma eikä mennyt montaa minuuttia.
vaihe2.jpg

Seuraavaksi alkoikin hiomapaperilla hinkkaaminen, jotta loputkin vanhat lakat saadaan pois ja pinta tulisi suht tasaisen väriseksi.
vaihe3.jpg

Tänään en sitten muuta saanutkaan aikaiseksi kun pinna palo ja lähdin kotiin.
Meillä oli tänään eräs toinen maikka sijaisena, ja tuo ukko on niiiiin ärsyttävä että ei tuu mistään mitään. Tänäänkin kysyin siltä mitä seuraavaksi ja tämä maikka rupesis istten selittelemään jostain rehtorin pöydästä, joka ei siis millään tavalla liittynyt minuun eikä minun työhöni, vastausta kysymykseeni en siis saanut.
Myöhemmin sitten kysyin toista asiaa, ja taas tuli vastaukseksi jotain ihan muuta, joten eipä hirmusesti innostanut jatkaa, kun en viitsi koko hommaa pilata sillä että rupean jotain omaa säätämään. Onneksi huomenna on toinen maikka meitä neuvomasta ja siltä saa vastauksia niihin kysymyksiin joita kysytään, ja vieläpä niin että tyhmempikin ne ymmärtää.

Joten huomenissa siis jatkuu..