Hui!
Nyt on eka ajotunti takana, vähänkö jännitti, tai siis ihan sika paljon. Jarrun ja kaasun painaminen tuottaapi hieman ongelmia, joko minen uskalla painaa niitä ollenkaan taikka sitten suunnilleen pohjaan =D
No joo, eka kerran kun vähän painoin kaasua sai T olla äkkiä painelemassa jarrua ettei menny auto pusikkoon. hih. Kaasu olikin hippasen herkempi ku mitä mä luulin.
Mut joo, puolet tunnista meni ensin siihen että T kertoili mitä mistäkin tapahtuu ja mitä pitää tehä ja muuta.
Ja toinen puoli meni sitten siihen kun ryömiteltiin pitkin parkkipaikkaa sen auton kanssa, kaasupoljin on liian pelottava kapistus, ei sitä uskaltanu painaa, mutta onneks ilman sitäkin pääs eteenpäin.
Kyllä T käski tunnin lopussa sitä kaasuakin painelemaan, ja kun opin että sitä painetaan vaan ihan pikkiriikkisen niin jee onnistuin menee huimaa kahtakymppii siin parkkiksella ilman että T ois joutunu puuttumaan ajamiseen.

T:n kommentit.
- Niin kauan menee hyvin kun katse on siellä jossain pitkällä menosuunnassa, eikä siinä metrin päässä.
- 1 tyyppi on T:n aikana onnistunu ryömittämään autoa niin hitaasti ku mä.
- Ootko ihan tosissas ettet oo salaa harjotellu ajamista ikinä koskaan milloinkaan? (En ole. ihka ensimmäinen kerta oli kun meikäläinen pääs auton rattiin.)

Huomenna uusiks. Ja hui. Joudun jo pikkusen pois siitä parkkipaikalta muun liikenteen sekaan ja vielä siihen ihanimpaan ruuhka-aikaan.