2 autoa, 2 maikkaa ja 6 likkaa. Tällä kokoonpanolla alku, Maikat ajo johki hevon kuuseen jossa kaik pihalle autoista ja näyttivät kuinka auto näkyy ja muuta kivaa kun sen vie johki pidemmälle ja pistää eri valoja päälle. Vilu tuli siellä tihkusateessa seistessä, mutta ei se ketään.
Takas autoihin ja maikat näytti kahella autolla missä on oikeat kohdat missäkin tilanteessa pistää pitkät päälle/pois päältä. Ja sitten menoksi Ensimmäinen tyttönen Veen autosta rattiin ja keula kohti klaukkalaa ja silleen. Jossain vaiheessa johki sivan parkkiin ja kuskin vaihto, seuraava tyttönen rattiin. Ja taas matkajatkui pitkin pimeitä teitä joissa sai käytellä pitkiä. Hyvinkään puolelle päästiin ja sitten takas kohti helsinkiä ja jälleen kuskin vaihto jossain bussipysäkillä ja viimoiseksi kuskiksi minä itte. heti jotain kaheksaakymppiä ajelemaan johki valosalle tielle joka jossain vaiheessa muuttu sitten pimeeksi, yhtään autoa ei sillä pimeellä pätkällä tullu vastaan joten en joutunu leikkimään valoilla. Sitten tulikin taas valaistu tie, jonka jälkeen taas hetkeksi pimeää jossa tuli huimat yks tai kaks autoa vastaan ja nekin ihan peräkkäin joten ei tarvinu montaa kertaa vaihdella pitkiä päälle/pois päältä. Ja jälleen motarille satasta huristelemaan, ja vieläpä pimeelle motarille jossa sain hetken aikaa pitkiäkin käytellä. Motarille mennessä, Vee nappas ratista kiinni ku käännyin hippasen liian loivasti ja olin jälleen viereisellä kaistalla, vaikka eipä sieltä ketään tullutkaan, mutta kuiteski. Eipä siinä mitään kummosia, en tappanu ketään, en ees mokaillu muuten ku tuon motarille menon.
Edelleen on hippasen hankala saada se auto pysymään kaistan oikeessa reunassa kun se mokoma menopeli vaan seilaa siinä laidasta laitaan vaikka mitä yritän. No joo kyllä se ees vähäsen siellä oli missä piti, mutta kuiteski.
Tällä erää ei motari ja satasen nopeus pelottanu niinku viimeksi, mutta tuolla ei ollu autojakaan yhtä paljoa kun jossain neljän ruuhkassa.
Ihan liian lyhyt pätkä oli minkä sain ajaa, oisin voinut ajelle pidempääkin mutta ei se Vee antanut. Mokoma. No johki nesteen parkkiin taas kulmaperuutus ja keskelle kahta parkkiruutua, eteen ja uudestaan peruutus ennen kuin vee oli tyytyväinen ja hyppäsi itse loppu matkaksi rattiin. Että sellainen kerta tällä erää.

Hiukka hirvitti aluks että tulee muitakin samaan autoon, mutta ei siinä ajaessa edes niitä takapenkillä istujia muistanut.

Seuraavaan ajoon onkin aikaa pari viikkoa ja se onkin sitten liukasrata. Hihiii. Kuulemma kivaa puuhaa. Saas nährä.