Eilen oli eka työharjottelu päivä. Viime harjoitteluun sellainen edistys että heti ekana päivänä pääsiitn jo maalailemaan ja hyvä niin, en halua toista harjoittelua siivoilla vain kuten viimeks.
Eläinmuseollla ollaan ikkunaremppaa tekemässä, eilen tehtiin yli metrin korkeudesta alkavia päälle parimetriä korkeita ikkunoita, eli telineillä saadaan kiipeillä. Tosin tuolla työmaalla jopa uskllan luottaa telineisiin jotka tarkastetaan asianmukaisesti kerran viikossa eikä niitä saa mennä itse muuttelemaan, kuten viime harjoittelussa jossa jouduimme koko ajan muuttelemaan telineitä jatka huoju ja heilu ja kerran meinas pudota rappusilta ja joita ei taatusti kukaan täysjärkinen ollu käyny tarkistamassa. Jo ensimmäisen päivän perusteella tuolla on huomattavasti turvallisempi ja mukavampi olla kuin viimeharjoittelussa jossa kaikki oli vähän niin ja näin. Nyt meillä on kypärät, kuulosuojaimet ja hengityssuojaimet, joita viimeksi oli turha edes pyytää. Tai no kypäräthän on ihan työmaakohtasia ei jokapaikassa pidettäviä ja tuollakin niitä pidetään vain kun liikutaan paikasta a paikkaan b.

Eläinmuseon rakenteissa asustelee ruskohämähäkki (Loxosceles laeta) kanta. Nämä kyseiset hämyhäkit on myrkyllisiä purema voi aiheuttaa ihokuolion, hemolyyttisen anemian taikka vaikka munuaisvaurion. Tai näin meitä pelotetiin. Hämyt asustelevat kuitenkin lähinnä kellarissa ja ekassa kerroksessa ja tosiaan siellä rakenteissa ja eilen me työskenneltiin 3. kerroksessa ikkunankarmien kimpussa joten ihme kai saa tapahtua että siellä törmää tuollaiseen kaveriin.

Että näin.